Microsoft Rise of the Tomb Raider'ın Etkisinden Memnun

19.12.2015 15:53 Samet Konuksal

 
    Son yıllarda konsol üreticileri, oyun yapımcılarıyla süreli özel anlaşmalar yapmayı alışkanlık haline getirdi. Bunu hem PS4 hem de Xbox One kanadında görürken, bu senenin en önemli süreli özel anlaşması ise belki de Rise of the Tomb Raider tarafında karşımıza çıkmıştı. İlk başta Xbox 360 ve Xbox One'a özel çıkan, önümüzdeki senenin başında PC'ye gelecek olan ve sene sonunda PS4 için hazırlanan oyunun Microsoft'a etkisi hakkında açıklamalar yapıldı.

    Konuyla ilgili konuşan Microsoft yetkilisi Aaron Greenberg açıklamalarında Rise of the Tomb Raider'ın Fallout 4'le aynı günde çıkmasına rağmen başarılı bir sonuç ortaya koyduğunu söyledi. Greenberg'in açıklamaları şöyle: "Oyun çok karmaşık bir çıkış takviminin arasında çıkmasına rağmen başarılı bir sonuç getirdi. Birçok oyuncu hem Fallout 4'ü, hem de Tomb Raider'ı satın aldı. Çok kısa bir süre içerisinde Halo 5, Star Wars: Battlefront, Call of Duty: Black Ops 3, Fallout 4 ve Rise of the Tomb Raider gibi oyunların çıkışını gördük. Bu oyunların her biri tatil sezonu boyunca satmaya devam edecek."
 
    Rise of the Tomb Raider'ın satışlarından memnun olduklarını belirten Aaron Greenberg açıklamalarında, "Kara Cuma gibi indirim dönemlerinde bile oyunla ilgili yüksek indirimler yapmadan olumlu sonuçlar aldık. Anlaştığımız önemli perakendeciler de Rise of the Tomb Raider'ın etkisinden memnun." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler