Microsoft: Steambox'ın Başarılı Olması Kolay Değil

Microsoft, Steambox'ın konsollar için tehdit oluşturmadığını düşünüyor gibi
11.01.2013 10:02 Alkan Adakaner


      Microsoft stüdyolarının başındaki isim Phil Harrison daha önce bu görevi Sony'de de yürütmüş deneyimli bir isim. Harrison, son dönemlerin en çok konuşulan konusu Steambox hakkında bazı açıklamalar yaptı ve Valve'ın işinin hiç de kolay olmadığını vurguladı.
 
      "Konsol işine girmek gerekten zor bir şeydir. Donanım işinde çok dayanlıklı-sabırlı olmanız, büyük bir bütçenizin olması ve oldukça dengeli bir bilançonuzun olması gerekir. Her yeni donanımın pazarda tutunması mümkün değil."
 
      Valve'ın Steam ile başardığı şeye hayranlık duyduğunu belirten Phil Harrison, onların oyun endüstrisinde yaptığı işleri eleştiremeyeceğini, ama donanım sektöründe daha dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yapıyor.
 
    Harrison'a göre yine de Valve küçük ölçekte başarılı olabilirmiş, ama bir donanım devi olması her ne kadar arkasında Steam gibi popüler ve kaliteli bir servis olsa da pek de mümkün değilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler