Microsoft, Valve'in Duyurularını Takip Ediyor

28.09.2013 18:10 Samet Konuksal


    Bu hafta içerisinde SteamOS, Steam Machines ve Steam Controller'ın duyurularını yapan Valve, her ne kadar bir oyun konsolu duyurmasa da, oyun konsolları piyasası için tehdit oluşturabilecek bir firma yapısına büründü. PC'leri ve Steam'i oturma odasına taşıyan Valve adına Microsoft yetkilisi Phil Harrison'dan açıklamalar geldi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Harrison, "Valve gerçekten etkileyici bir firma. Dolayısıyla yaptıkları ve yapacakları duyuruları takip ediyoruz. Ancak bence içerisinde bulunduğumuz dönem, oyun konsollarının bitmesi için biraz erken. İnsanlar büyük ekranlarda, daha güçlü GPU ve CPU'larla daha iyi oyun deneyimi yaşamak istiyorlar. Rekabet güzel bir şey fakat bence bunu en iyi sunan donanım Xbox One'dır." sözlerine yer verdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Squad Busters İnceleme (Video) 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Arhaekon 4 Haziran'da Çıkıyor 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler