Microsoft, Windows 10'da Oyun Performansını Yükseltecek Modu Doğruladı

15.01.2017 01:38 Gazali Çetinkaya

 
   Daha öncesinde yeni Windows özelliklerini ilk ortaya çıkaran Twitter kullanıcısı WalkingCat, Windows 10'a oyun performansını yükseltecek bir modun geleceğini aralık ayının sonunda belirtmişti.
 
   Geçtiğimiz günlerde de Xbox platformu mühendisliği başkanı Mike Ybarra, bu söylenti haberini doğruladı. Mike Ybarra, "Oyun modundaki vizyonumuz Windows 10 PC'deki oyun performansınızı arttırmak için optimize etmek." dedi ve bu konu hakkında ilerleyen zamanlarda çok daha fazla bilgi paylaşılacağını belirtti. 
 
   Mike Ybarra ek olarak twitter üzerinden oyun modunun Win32 ve UVP destekleyeceğini söyledi. Oyun modu sadece Windows mağazası oyunlarıyla da sınırlı kalmayacak.
 
   Windows 10'a gelecek Creators güncellemesi ilkbahar döneminde sunulacak. Oyun modunun da bu güncelleme ile gelmesi bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 23 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler