Microsoft Xbox Bölümünün Başına Phil Spencer Geçti

31.03.2014 19:55 Samet Basri Taşlı


     Microsoft, Xbox departmanının başına eskiden Microsoft Studios başkan yardımcısı olan Phil Spencer'ın geçtiğini duyurdu.
 
     Phil Spencer, Xbox Wire üzerinden topluluklara açık olarak yayınladığı mesajda "Xbox'ın kalbi topluluklarımızdır. Gerek Xbox One çıkışları gibi etkinliklerde tanıştığımız binlerce hayranımzıdan, gerekse Twitter ve Xbox Live üzerindeki oyunculardan gelen bütün yorumları takip ediyorum. Zamanlarını, yüreklerini ve paralarını bize harcayan bu hayran topluluklar beni motive ediyor. Sizler Xbox'ın başarılı olmasındaki en önemli etkensiniz ve yolculuğumuzun kalanında da sizleri dinlemeye devam edeceğiz." diyerek, kullanıcılarını görmezden gelmeyeceklerini belirtti.
 
     Phil Spencer bütün Xbox bölümünü devir alıyor. Buna Xbox Music, Xbox Video ve Xbox Live departmanları da dahil. Xbox bölümünün pazarlama ve iş strateji departmanını Yusuf Mehdi yönetmeye devam ederken, donanım departmanını ise Mike Angiulo takip edecek. 3. parti anlaşmalarından ise Geroge Peckham sorumlu olacak.
 
     

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler