Microsoft, Xbox Live Gold'u Sonlandırmayı Planlamıyor

06.08.2020 10:15 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox Live'ı yeniden adlandırmayı ve Xbox Live Gold'u sonlandırmayı planlamıyor.

Microsoft geçtiğimiz günlerde hizmetler sözleşmesinde bazı değişiklikler yaparak Xbox Live ifadesini Xbox çevrimiçi hizmeti şeklinde değiştirdi.
 
The Verge'e konuşan Microsoft sözcüsü "Microsoft hizmetler sözleşmesinde yapılan Xbox çevrimiçi hizmeti güncellemesi cross-save ve arkadaşlık istekleri gibi özellikleri kapsayan temel Xbox hizmetini ifade ediyor. Bu güncelleme ile temel hizmet ve ücretli Xbox Live Gold aboneliğinin ayırt edilmesi amaçlanmakta. Hizmet veya Xbox Live Gold deneyiminde herhangi bir değişiklik yok." dedi.
 
Son zamanlar ortaya çıkan söylentiler Xbox Live Gold'un kaldırılacağı veya çevrimiçi oynanışın ücretsiz olacağı yönündeydi. The Verge bu konuyu Microsoft'a sorduğunda "Şu anda Xbox Live Gold'u sonlandırma planımız yok. Xbox Live Gold, bugün Xbox'ta oyunun önemli bir parçası ve ileride de öyle olmaya devam edecek." yanıtını aldı fakat çevrimiçi oynanışın ileride ücretsiz olup olmayacağı konusuna direkt olarak değinilmedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler