Microsoft, Xbox One Kararlarından Memnun

16.06.2013 16:20 Samet Konuksal


    Duyurusundan şimdiye kadar olan dönemde epey eleştiri gören Xbox One adına Microsoft üzerinde de büyük bir baskı var. Bir röportajda konuşan Microsoft'un Xbox bölümünün önemli isimlerinden Major Nelson, firmanın Xbox One kararlarından memnun olduğunu belirtti.
 
    Yaptığı açıklamalarda Nelson, duyurdukları sistemlerde değişikliğe gitmeyeceklerini söylerken, PlayStation 4 duyurusunun kararlarını etkilemediğini ekledi. Nelson, "Xbox One duyurusundan memnunuz. Mesela oyunlar, Xbox One'a özel oyunlar... Tanıttığımız özel oyunları gördünüz mü? Yani bence bu oyunlar bile sistemle gurur duymamıza yetecek seviyede. Mesela TitanFall? Bu oyunları konuşmaya gerek yok." sözlerini söyledi.
 
    Konuşmalarının devamında Nelson, "Emin bir şekilde sonuna kadar gideceğiz. Çünkü yaptıklarımızdan dolayı memnunuz. Şuna da eminiz, oyuncuların büyük bir kısmı sunduğumuz teknolojiden ve oyunculuğa getirdiklerimizden memnun kalacaklar." eklemelerini de yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler