Microsoft: "Xbox One'ı Yeterince Tanıtamadık"

15.07.2013 10:52 Talha Aynacı

 
   Microsoft, Xbox One'ı tanıttığı ve çalışma politikalarını duyurduğu günden beri büyük bir tartışmanın, daha doğru tabirle bir savaşın da fitilini ateşlemiş oldu. Konsol sahibi firma her kadar büyük tepki çeken politikalarının büyük kısmında düzeltmeye gitse de, çekirdek oyuncu kitlesinin kalbini kazanmak için çaba sarfetmeye devam etmesi gerekir.

"Bizim için anahtar rol oynayan çekirdek oyuncu kitlesini seviyoruz. Onlar Xbox ve Xbox Live'ın inşaa edilmesinde baş rolü oynayan insanlar. Daha iyi bir iş ortaya koymamız gereken yer de orası ve o insanların karşısında kendimizi göstermek için daha çok mücadele vereceğiz." açıklamasında bulunan Microsoft'dan Marc Whitten, daha ileri giderek Xbox'ın daha fazla oyuncunun ilgisini çekeceği sözünü verdi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Geçmiş dönemde gördüklerimizden öğrendiğimiz şudur ki: yeterli düzeyde ve açıklayıcı konuşmadık. Sistemin nasıl çalışacağına dair net bir ifade ortaya koyamadık. Çok ders aldık ve bunun bir sonucu olarak dürüstçe söylüyorum ki Microsoft kanadından oyuncuların daha çok ilgisini çekecek içeriklerle karşınızda olacağız. Şayet geçmişe dönebilseydim yapacağım başlıca şey açıklamaların çok daha açık ve çok daha eksiksiz olmasını sağlardım."

   Microsoft en azından yaptıkları bazı hataların farkında ve ilerleyen dönemlerde hardcore oyuncular için daha fazla içerikle çıkagelmeleri kesin gözüküyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler