Microsoft: Xbox One'ın Çıkış Tarihini Açıklamadık

22.06.2013 10:29 Alkan Adakaner


    Kasım ayında piyasaya çıkmasına kesin gözüyle bakılan Xbox One'ın hangi gün piyasaya çıkacağı merak konusu. Ne de olsa çok sayıda oyuncu bu konsola ilk günden sahip olup yeni nesil deneyimini yaşamak istiyor.
 
    Dün Amazon'un 27 Kasım tarihini Xbox One'ın çıkış günü olarak belirtmesi üzerine Microsoft'tan bir açıklama geldi. Microsoft, 27 Kasım tarihinin placeholder (yer tutucu) olarak belirlendiğini söyledi. Yani gerçek tarihin yerine bu tarih kullanılmış.
 
    Yer tutucu tarihler genellikle oyuncuları hayal kırıklığına uğratmamak için gerçek çıkış tarihinden sonraki bir dönem olarak belirlenir. Örneğin 2013'te çıkacak, ama çıkış tarihi belli olmayan çoğu oyun için 31 Aralık tarihi verilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 1 Saat önce Haziran Ayının PlayStation Plus Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 4 Saat önce Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 5 Saat önce Xbox Game Pass Kütüphanesinden Haziran Ayında 5 Oyun Ayrılıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler