Microsoft: “Xbox Scorpio Playstation 4 Pro’dan Çok Daha Güçlü”

08.09.2016 15:52 Burak Oruç


    Dün gerçekleşen Playstation Meeting etkinliğinde Sony, 4K oyun oynatacak olan yeni konsolu Playstation 4 Pro’yu tanıttı. Konferansın ardından Playstation 4 Pro’nun 4K Blu-ray disk desteği olmayacağı ortaya çıktı.

    Microsoft’ta ürün müdürü olarak görev yapan Albert Penello verdiği bir röportajda hem Xbox Scorpio ve Playstation 4 Pro’yu güç bakımından kıyasladı hem de Xbox Scorpio’nun 4K Blu-ray disk desteğine değindi. Xbox Scorpio’da 4K Blu-ray disk desteği olacak. Penello, Xbox Scorpio’nun çıkış yaptığında piyasadaki en güçlü konsol olacağını ve Playstation 4 Pro ile arasında güç bakımından büyük bir fark olacağını söyledi. Albert Penello’ya “Peki Xbox Scorpio’nun da fiyatı $400 dolar mı olacak ?” sorusu yöneltildi. Penello’nun cevabı ise “Xbox Scorpio ile rakip konsoldan bariz farklı bir performans sunarken aynı zamanda fiyat konusunda da rekabetçi kalmamız gerektiğinin farkındayız” oldu.

    Albert Penello, HDR desteğinin bütün Playstation 4 versiyonlarına geliyor olması konusunda ise; Microsoft’un da böyle bir güncelleme yapıp, HDR desteğini ilk Xbox One versiyonuna da getirip getirmeyeceği konusunda bir şey söyleyemeyeceğini belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 112 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler