Microsoft, Xbox Series X/S Konsol Fiyatlarına Zam Yapılmayacağını Bildirdi

28.08.2022 19:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, geçtiğimiz günlerde Avrupa, Birleşik Krallık, Japonya, Çin, Avustralya, Meksika ve Kanada dahil olmak üzere belirli bölgelerde PlayStation 5'in fiyatını artıracağını duyurmuştu. Bu duyurudan sonra diğer konsol firmaları da yeni açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Nintendo, Switch konsollarına zam yapılmayacağını bildirdi. Şimdi ise bir diğer açıklama Microsoft tarafından geldi.
 
Microsoft tarafından yapılan açıklamada Xbox Series X/S konsollarına herhangi bir zam yapılmayacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Video Games Chronicle'a konuşan bir Microsoft sözcüsü, Xbox Series X/S'e fiyat artışının planlanmadığını belirtti.
 
Öte yandan PS5 konsollarındaki fiyat artışının sebebi küresel ekonomik duruma bağlandı. Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan şu açıklamaları yaptı: "Küresel ekonomik durum, dünya genelindeki çoğunuzun şüphesiz yaşadığı bir zorluk. Bu durum tüketicileri etkiliyor ve birçok endüstri üzerinde baskı yaratıyor. Sony Interactive Entertainment olarak bu zorlu ekonomik koşullara dayanarak belirli pazarlarda PlayStation 5'in fiyatını arttırmaya gidiyoruz. Amerika Birleşik Devletleri'nde fiyat artışı olmayacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler