Microsoft Yetkilisinin Donkey Kong Hatası

30.06.2013 10:01 Alkan Adakaner


    Rare'in bir zamanlar Nintendo'nun amiral gemisi olduğunu biliyoruz. Bu firma oyun dünyasına mükemmel oyunlar sunmayı başarmıştı ve Nintendo'nun ayakta kalmasına yardımcı olmuştu. Daha sonra ise Rare, Microsoft tarafından satın alındı.
 
    Eski bir Rare çalışanı olan ve Conker’s Bad Fur Day'in yönetmenliğini yapan Chris Seavor'ın açıklamalarına göre Rare, Microsoft tarafından satın alındığı ilk günlerde Microsoft yetkilileri ilginç bir hata yaptılar. Ofisi ziyaret eden yetkililerden bir tanesi her yerde Donkey Kong posterlerini görünce "harika, Donkey Kong'a da sahibiz ha" ifadesini kullanmış.

    Microsoft yetkilisinin hatası Donkey Kong'un Rare'in değil, tamamen Nintendo'nun malı olmasını bilmemesinden kaynaklanıyor. Donkey Kong ilk olarak 1981 yılında boy gösterirken, Rare ise 1985 yılında kuruldu ve daha sonra Nintendo tarafından satın alınmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler