Microsoft, YouTube Kanalındaki Scalebound Videolarını Sildi

10.01.2017 09:02 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft'un Scalebound'ı iptalinden sonra oyunun videoları da resmi Xbox YouTube kanalından kaldırıldı. 
 
   4 yıldır geliştirmesi süren ve merakla da beklenen bir AAA yapımın iptali gibi var olan videoların da kaldırılması bir o kadar garip. Belki lisans sorunu olabilir. Her neyse yine de Scalebound videolarına Xbox YouTube kanalı olmasa da PlatinumGames, GameSpot ve Eurogamer gibi kanallardan ulaşmak mümkün.
 
   Platinum Games tarafından geliştirilen yapım Eurogamer'ın belirttiğine göre 2016 sonu gibi iptal edilmiş. Oyunun bu yıl çıkması planlanıyordu. E3 2014 esnasında Scalebound'ın ilk olarak Xbox One için geleceği açıklanmış geçtiğimiz E3'te de PC sürümü duyurulmuştu.
 
   Microsoft oyun iptali hakkında dün akşam şu açıklamayı yaptı. 
 
"Dikkatli bir şekilde üzerine düşünüldükten sonra Microsoft Studios, Scalebound'ın üretimini sonlandırma kararı aldı. Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves ve diğer harika deneyimler dahil olmak üzere bu yıl hayranlarımıza muhteşem bir oyun listesi sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scalebound Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler