Microsoft da Birinci Parti Oyun Fiyatlarında Artışa Gidebilir

18.11.2020 02:20 Gazali Çetinkaya

 
2K, Activision ve Sony'den sonra Microsoft da yeni nesilde oyun fiyatlarını yükseltebilir.

Xbox finans ve mali işler müdürü Tim Stuart, yeni nesil birinci parti oyun fiyatlarını zamanı geldiğinde duyurulacaklarını belirtti fakat yapılan açıklama artışa zemin hazırlıyor.
 
Tim Stuart, oyun fiyatlarının iki nesildir artmadığını ve bu yüzden de yeni nesilde fiyat artışının pek şaşılacak bir durum olmadığını ifade etti. Tim Stuart ayrıca geliştirme masraflarına değindi.
 
"İçerik üretme masrafları arttı. Biz dahil yayıncılar ve içerik üreticileri brüt kar marjını doğru bir şekilde sürdürmesi gerekli. Yeni, harika ve inanılmaz oyunlar oluşturmak için doğru kazanç profilleri gereklidir. Ve bunu desteklemek için iyi bir gelire sahip olduğunuzdan emin olmak isteyebilirsiniz."
 
Halo Infinite'ten yeni Fable oyununa, The Elder Scrolls VI'dan Senua's Saga: Hellblade II'ye kadar Microsoft'un tüm birinci parti çıkış oyunları ilk günden Xbox Game Pass'e eklenecek. Bu nedenle Microsoft oyunlarındaki fiyat artışı diğer firmaların oyunlarındaki fiyat artışı kadar büyük etki yaratmayacaktır.

Xbox patronu Phil Spencer geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada Xbox Game Pass'in fiyatını artırmayı planlamadıklarını belirtmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler