Microsoft'dan Polytron'a Cevap Geldi

21.07.2012 11:25 Talha Aynacı

 
   Bir kaç gün önce yayınladığımız haberde FEZ'i güncellemesi karşılığında yapımcı Polytron'dan onbinlerce dolar para talep eden Microsoft'un sebep olduğu tepkimeyi görmüştük.
 
   Microsoft cephesi, Polytron dışında Tim Schafer ve Team Meat Boy yapımcılarının da tepkisini çeken bu uygulamanın FEZ'de nasıl gittiğini açıkladı:
 
"Ürün Güncelleme ücretlerinin maliyetini açıklamayacağız. Ancak yapımcılara maliyetin bir engel olmaması açısından ortak çalışma talep ettik. Polytron ve Trapdoor, FEZ için yeni bir güncelleme yapmak istemediler. Microsoft Studios olarak biz de bu karara saygı duyduk çünkü Polytron/Trapdoor kendi oyunlarının kalitesini belirleyecek en iyi pozisyondalar. Biz halen FEZ'in sıkı hayranlarıyız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler