Microsoft'tan Aaron Greenberg: Xbox Game Pass Şu Anda Çok Kâr Getirmiyor

28.07.2020 17:53 Gazali Çetinkaya

 
Xbox Game Pass oyun abonelik servisi Xbox ve PC kullanıcıları için çok kârlı bir sistem olsa da Microsoft için o kadar kârlı değil gibi görünüyor.

What's Good Games'in yeni bölümüne konuk olan Xbox pazarlama yöneticisi Aaron Greenberg, Xbox Game Pass'in şu anda çok kâr getiren bir sistem olmadığını fakat iyi bir pazarlama aracı olduğunu belirtti.

Aaron Greenberg, oyuncuların Microsoft'un Xbox Game Pass yüzünden para kaybettiğini düşündüğünü duyduğunda buna her zaman çok güldüğünü ve bu konuda endişelenecek bir şey olmadığını belirtti.
 
"'Her bir müşteriden nasıl daha fazla kâr edebiliriz' diyebilirsiniz veya tam tersi 'Hayranlara nasıl daha fazla değer katabiliriz' diyebilirsiniz. Eğer ikincisini yaparsanız ömür boyu devam eden hayranlar oluşturmuş olursunuz. İnsanlar kendilerine aşırı değer verildiğini hissettikleri zaman sadece hizmetinizi kullanmaya devam etmekle kalmayıp aynı zamanda arkadaşlarına bundan bahsetmek de isterler. Ağızdan ağıza pazarlama aslında en güçlü pazarlamadır."
 
Microsoft, Xbox Game Pass servisini yeni nesle de taşıyacak ve tüm birinci parti oyunlarının yanı sıra S.T.A.L.K.E.R. 2, Warhammer 40,000: Darktide ve The Medium gibi çok sayıda üçüncü parti oyun da ilk günden sisteme dahil edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler