Microsoft'tan Bağımsız/Arcade Oyun Paketi

28.01.2013 11:32 Tunahan Başol


     Microsoft, ünlü perakendeci Amazon aracılığıyla popüler bağımsız/arcade oyunlar için kaçırılmayacak bir indirimle karşınızda.
 
     Yalnızca 9.99$'a satılan bu paketin içerisinde, geçtiğimiz yılbaşı döneminde bile 7.49$'a satılan Mark of the Ninja, Xbox 360'tan sonra PC'ye gelen Deadlight, Insanely Twisted Shadow Planet, Iron Brigade ve Toy Soldiers bulunuyor. 

     Yapımlar tek tek de oldukça uygun fiyatlara satılıyorlar. Ancak paket halinde çok daha ucuza geliyor. Ayrıca oyunların tümü Steam'e eklenebiliyor. Pakete buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mark of the Ninja Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 17 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler