Microsoft'tan Yeni E3 Hamlesi

07.06.2021 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox başkanı Phil Spencer'da dahil bir dizi Microsoft temsilcisi, ZeniMax/Bethesda stüdyolarının satın alınmasından sonra bu hamlelerin sona ermediğini dile getirdi. Bethesda firmasını bünyesine katmasının ardından bu yana yeni bir duyuru yapılmadı.
 
E3 2021'e yaklaşırken, hem E3 2018 hem de 2019 sırasında Microsoft'un yeni stüdyo satın alımlarını duyurduğunu hatırlamakta fayda var. Şimdi ise birçok kez güvenilir bilgiye sahip olduğu kanıtlanmış Jez Corden, Discord'da Microsoft'un yeni bir stüdyo satın almak üzere olduğu olduğunu açıkladı.
 
Corden bu konu hakkında: "Microsoft'un yeni bir stüdyoyu bünyesine kattığına dair elimde somut bilgiler var. Ancak öğrendiklerim şaşırtacak düzeyde şeyler değil" dedi.

İlgili İçerik Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler