Microsoft'un E3 Konferansı 90 Dakika Sürecek

26.05.2016 10:27 Gazali Çetinkaya

 
   E3 2016'ya sayılı günler kala konferans hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu yeni gelen bilgi ise Microsoft'un E3'te ne kadar sahne alacağıyla ilgili.
 
   Nelson Botelho adlı kullanıcının twitter üzerinden sorduğu "Bu yıl E3 konferansınız ne kadar sürecek?" sorusuna Xbox'ın patronu Phil Spencer 90 dakika uzunluğunda olacağı cevabını verdi. 
 
   Microsoft konferansında Crackdown 3, ReCore, Scalebound, Sea of Thieves, Halo Wars 2, ve Gears of War 4 oyunları gösterilmesi bekleniyor. Tabii eğer söylentiler doğruysa bunların dışında yeni Xbox ve onun kontrolcüsü de konferans sırasında tanıtılması beklenenler arasında.
 
   Microsoft'un E3 2016 konferansı 13 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 19:30'da başlayacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler