Middle-earth: Shadow of War Resmi Çıkış Videosu Yayınlandı

11.10.2017 14:43 Tunahan Safdır

 
     2014 yılında çıkış yapan açık dünya aksiyon macera oyunu Middle-earth: Shadow of Mordor'un devam oyunu Middle-earth: Shadow of War nihayet resmi çıkışını yaptı ve çıkış videosu oyuncularla buluştu.
 
     The Hobbit ve The Lord of the Rings olayları arasında geçen oyun, ilk oyunun orijinal hikayesini devam ettiriyor. İlk oyunda oldukça beğenilen Nemesis sistemi ve gelişmiş diyalog seçenekleriyle birlikte daha zengin bir dünya sunan oyun aldığı yüksek puanlarla da dikkat çekiyor. Öyle ki çıkış videosunda da buna değinilmiş.
 
     100 GB'a yaklaşan dosya boyutlarıyla, sahip olan bazı oyuncuların halen daha inmesini beklediği Shadow of War'un çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler