Middle-earth: Shadow of War Sızdırıldı

26.02.2017 23:35 Gazali Çetinkaya

 
 
   2014 yılında çıkış yapan açık dünya aksiyon macera oyunu Middle-earth: Shadow of Mordor'un devam oyunu Target'ın websitesi üzerinden sızdırıldı. 
 
   İlk olarak NeoGAF kullanıcılarının fark ettiği üzere Middle-earth: Shadow of War adıyla sunulması beklenen devam oyununun çıkış tarihi ise Target'ın yapmış olduğu listelemeye göre 22 Ağustos. Shadow of Mordor'un beğenilen Nemesis sisteminin geri getirileceği belirtilen devam oyununun geliştirme görevini tekrar Monolith Productions adlı stüdyo üstlenecek.
 
   Kotaku tarafından paylaşılan haberde ise Shadow of War Talion ve Celebrimbor'un hikayesini devam ettirecek.
 
   Ayrıca listelenen 100 dolar fiyata sahip Gold Edition içerisinde iki adet Nemesis genişleme paketi, iki adet hikaye genişleme paketi ve altın savaş sandığı bulunduracak. Nemesis genişleme paketleri yeni bir Orc kabilesi, düşmanlar, görevler ve daha fazlasını içerecek. Hikaye genişleme paketleri ise yeni bir senaryo ve yeni karakterler içerecek. 
 
   Warner Bros. konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı ancak 8 Mart tarihinde yeni bir oyun duyurusu yapacağının sinyalini geçtiğimiz haftalarda vermişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler