Middle-earth: Shadow of War'ın Denuvo Koruması 24 Saatten Kısa Bir Sürede Kırıldı

13.10.2017 17:10 Tunahan Safdır

 
     Denuvo korumasına sahip en yeni oyun olan Middle-Earth: Shadow of War, çıkışının üzerinden 24 saat geçmeden kırıldı. Böylelikle FIFA 18 ve Total War: Warhammer II'den sonra Denuvo'lu bir oyun daha çok kısa süre içerisinde kırılmış oldu.
 
     İlk çıktığı dönemlerde korsan gruplarının başının belası olan ve bazı oyunları aylarca koruma altında tutan Denuvo son dönemlerde daha rahat aşılabilir hale geldi. Mass Effect: Andromeda'nın koruması 10 günde kırılırken, Resident Evil 7 ise yalnızca 1 hafta boyunca Denuvo koruması altında kalmış ve zaten amaçlarının ilk hafta satışlarını korumak olduğu gibisinden bir açıklama gelmişti. Şimdi ise o eski halinden eser yok.
 
     Denuvo cephesi ise konu ile ilgili tavrını koruyor ve kısa süreliğine de olsa korumanın hiç korunmayan oyunlardan daha iyi olduğu fikrini savunuyor. Belki de yeni yöntemler üretmenin zamanı gelmiştir. Kim bilir?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler