Might and Magic Serisi Geri Dönüyor!

21.03.2013 23:42 Samet Konuksal


    RPG türünün en başarılı serilerinden olmasına rağmen Ubisoft çatısı altına geçtikten sonra Heroes of Might and Magic yan serisi altında yoluna devam eden Might and Magic serisi geri dönüyor. Ubisoft, serinin 10. oyununu 10 yılı aşkın bir aradan sonra duyurdu.
 
    Daha önce bazı iOS tabanlı oyunlarda kendisini gördüğümüz Limbic Software'in geliştirdiği Might and Magic X Legacy, köklerine bağlı yapısıyla birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. Aşağıdan izleyebileceğiniz oyunun duyuru videosunda bu konunun üstüne vurgular yapıldığını görüyoruz. Yayınlanan duyuru videosunda Might and Magic X'ten bazı oynanış sahneleri de yer alıyor.
 
    Ubisoft çatısı altında geliştirilen ilk Might and Magic oyunu olan M&MX, bu hafta sonu düzenlenecek PAX East fuarında görücüye çıkacak. Hafta sonu gelecek yeni bilgilere kadar aşağıdaki videoyla oyalanmakta fayda var.
 
Wayward Son'a Teşekkürler
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Might and Magic X Legacy Platformlar: PC Geliştirici: Limbic Software Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler