Mighty No. 9 Üçüncü Kez Ertelendi

25.01.2016 14:22 Ömür Gencer


     Daha önce iki kez ertelenen ve son olarak 9 Şubat'ta çıkış yapacağı duyurulan Mighty No. 9 için üzücü bir duyuru geldi. Geliştirici ekip oyunu üçüncü kez erteledi.
 
      Yayınlanan açıklamada geliştirici ekip: "Ne yazık ki herkes için hayal kırıklığı yaratacak bir duyurumuz var.  Oyunu 9 Şubat çıkışına hazırlamak için ortaklarımızla birlikte ağ sorunlarını çözmeye çalışıyor ve Might No. 9'ı çeşitli platformlara port etmek için uğraşıyoruz. Oyunu Şubat çıkışına yetiştirmek için çok sıkı çalışıyorduk ama tüm sorunları çıkışa kadar düzeltemeyeceğimiz açık bir hal aldı." sözlerine yer verdi.
 
       Yapım için yeni bir çıkış tarihi verilmese de geliştirici ekip Might No. 9'ın 2016'nın ilkbahar mevsiminde çıkış yapacağını dile getiriyor. Umarız bu yapım için yapılan son erteleme olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mighty No. 9 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: comcept USA, LLC Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler