Mikami, Shadow of the Damned'ı Bırakmayacak

01.11.2010 21:02 Alkan Adakaner


 
    Bir hafta önce Shinji Mikami'nin stüdyosu Tango Gameworks'un Bethesda'ya da sahip olan Zenimax tarafından satın alındığını duyurmuştuk.
 
     Şu sıralar Grasshopper Manufacture yönetmen Goichi Suda ve ses yönetmeni Akira Yamaoka (Silent Hill serisini hatırlayın) ile birlikte Shadow of the Damned'ı geliştiren Shinji Mikami, satın alma olaylarına rağmen bu oyunun yapımından ayrılmıyor.  

     Bethesda'nın açıklamasında Shinji Mikami'nin Grasshopper Manufacture ile yaptığı anlaşma nedeniyle projenin başında kalacağı belirtildi. Electronic Arts'ın yayınlayacağı Shadow of the Damned'a Mikami'nin elinin değeceğini bilmek rahatlatıcı.

      Gelecek yaz Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Shadow of teh Damned sonrasında Shinji Mikami bütün gücünü Zenimax'e ayıracak.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler