Mikami'nin Korku Oyunu: "Shadow of the DAMNED"

15.09.2010 09:10 Alkan Adakaner


 
     No More Heroes'un yaratıcısı Goichi Suda ve Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin korku oyunu ile ilgili ilk somut bilgiler sonunda ortaya çıktı. Oyunumuzun adı "Shadow of the DAMNED" (oyunun adının sonundaki sözcüğü bilerek büyük yazmışlar)
 
     Oyundaki ana kahramanımızın bir "Demon Killer" olduğu, yeraltı dünyasının sakinlerine karşı mücadele ettiği söyleniyor. Ayrıca karakterimiz motosiklet de kullanıyormuş.
 
      Şu an adını bilmediğimiz ana karakterimizi Resident Evil 4 benzeri bir bakış açısı ile yöneteceğimiz ve oyunun Xbox 360-Playstation 3 ikilisi için hazırladığı dışında elimizde başka bir bilgi bulunmuyor. Yine de ilk görsellerin ve videonun bugün veya yarın ortaya çıkacağını düşünüyoruz.
 
     Mikami'nin korku oyunu ile ilgili ilk bilgiler sonucunda bu oyunun Resident Evil'dan çok Devil May Cry'a benzeyeceğini ön görebiliriz. Zaten hayatta kalma-korku konsepti bir Demon Killer'a hiç de uygun değil.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler