Mikro Ödemeler Halo Serisine Gelebilir

08.04.2013 17:58 Samet Konuksal


    Son dönemde oyun yayıncılarının yeni gelir kapısı haline gelen mikro ödemeler, şimdiye kadar birçok EA oyununda karşımıza çıkmış ve ardından Call of Duty: Black Ops 2 ve Gears of War: Judgment'e sıçramıştı. Görünene göre bu akıma yeni oyunlar da dahil olacak.
 
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan 343 Industries'den Dan Ayoub, Halo serisinin oyun sisteminde bu tip mikro ödeme unsurların sırıtmayacağını söyledi. Yaptığı açıklamalarda Ayoub, "Epic bunu Gears of War'da denedi ve olumlu sonuçlar aldı. Epic'in sisteminden oyuncular gayet memnun. Eğer biz de oyuncularımızdan bu yönde talep alırsak ciddi ciddi adımlar atabiliriz. Şu an için büyük çaplı olmasa da, konuyla ilgili planlamalarımız var." sözlerini söyledi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler