Minecraft 1 Milyona Yakın Sattı

Minecraft'ın şimdiden 1 milyon kişiye ulaşması gerçekten büyük başarı.
04.01.2011 23:10 Alkan Adakaner


    Eminim Minecraft'ın yapımcısı Markus Persson da oyununun bu kadar büyük ilgi göreceğini ve büyük bir hayran kitlesinin oluşacağını düşünmüyordu. 10 Aralık'ta beta aşamasına geçen ve fiyatı 10 sterlinden 15 sterline çıkan Minecraft 1 milyona yakın sattı. 

     Persson, Minecraft 1 milyon adet satınca kutlama için ne yapabileceğini bilmediğini, zaten hiç bir şey için plan yapmaya zamanının olmadığını söyledi. Minecraft'ın bu başarısına rağmen yapımcısı oyunun son halinin neye benzeyeceğini hala belirleyebilmiş değil. 

     Projesinin son hali için çeşitli planlar yapan Persson bakalım başarılı gidişatı devam ettirip Minecraft'ın hayranlarını memnun edecek şekilde tamamlayabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler