Minecraft, Aynı Anda 1 Milyon Oyuncu Tarafından Oynandı

11.01.2015 13:36 Tunahan Başol


     PC oyuncularının en çok tercih ettiği platform olarak gösterebileceğimiz Steam'de en çok oynanan oyun bildiğiniz gibi Dota 2. Peki Steam'de olmayan oyunları hesaba katarsak, aynı anda en çok oyuncu tarafından oynanan oyunlardan bir tanesi hangisi dersiniz?
 
     9 Ocak'ta Mojang'dan Nathan Adams tarafından atılan tweet'e göre, aynı anda neredeyse 1 milyon oyuncu Minecraft oynamış. Bu durumun yoğunlukla ilişkisi olmadığını belirten Adams, bu açıklamayı yapmak için de 5 dakika beklediğini belirtiyor. Ayrıca oyunun mobil sürümünün de 30 milyondan fazla sattığı açıklanmış durumda. 
 
     Bazı oyuncuların hala Minecraft'a ısınamamış olsalar da, bunun gerçekten çok büyük bir başarı olduğunu söylemek gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler