Minecraft Dungeons'a Cross-Play, Howling Peaks DLC'si ve Apocalypse Plus Zorluk Seçeneği Geliyor

04.10.2020 12:59 Gazali Çetinkaya

 
Minecraft evreninde geçen ve klasik dungeon crawler oyunlarından esinlenmiş aksiyon macera oyunu Minecraft Dungeons için yeni içerikler yolda.
 
İlk olarak Kasım ayında oyuna cross-play desteği gelecek. Böylece PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC kullanıcıları oyunu beraber oynayabilecek.
 
Oyunun üçüncü indirilebilir içeriği Howling Peaks Aralık'ta çıkacak. Yeni bir bölge, yeni görevler, yeni boss Tempest Golem, yeni düşmanlar ve yeni eşyalar ekleyecek.
 
İndirilebilir içerikle birlikte aynı anda ücretsiz bir güncelleme de yayınlanacak. En zor zorluk seçeneği Apocalypse Plus, yetenekler, zırhlar ve silahlar için yeni geliştirmeler ve yeni eşyalar getirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft: Dungeons Platformlar: PC Geliştirici: Mojang Specifications Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler