Minecraft Dungeons'ın Yeni DLC'si Flames of the Nether 24 Şubat'ta Çıkacak

09.02.2021 18:12 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Mojang, Minecraft Dungeons'ın dördüncü ücretli indirilebilir içeriği Flames of the Nether'ın 24 Şubat'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Flames of the Nether, oyuncuları Minecraft'ın kötü şöhretli dünyası Nether'da yolculuğa götürecek ve altı yeni görev, iki yeni karakter görünümü, yeni silahlar, ekipmanlar ve Baby Ghast'ı ekleyecek.

Season Pass'e dahil olacak. Ayrı olarak da alınabilecek.
 
Aynı gün ücretsiz bir güncelleme de yayınlanacak. Oyunun şimdiye kadarki en iddialı güncellemesi olduğu belirtilen bu güncelleme, Nether'a prosedürel olarak oluşturulan oyun son görevleri getirecek ve oyuncular en iyi ekipmanları bu görevlerden kazanabilecek.
 
Minecraft evreninde geçen dungeon crawler oyunu PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e de dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft: Dungeons Platformlar: PC Geliştirici: Mojang Specifications Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler