Minecraft Oyuncusu Mojang Tarafından Kafalandı

19.05.2015 14:22 Hakan Bozdemir

 
     Minecraft'taki karakterinize isim belirlerken bundan sonra iki kere düşünmeniz gerekecek. Çünkü Mojang'ı aşağılamaya çalışan bir oyuncu tam aksine Mojang tarafından kafalandı.

     Adını "MojangSucksD*ck" yapmış olan oyuncu daha sonradan oyuna giriş ekranına geldiğinde isminin "NoWeDont" olarak değiştirilmiş olduğunu gördü. Bunu kendisi ya da başka herhangi biri değil Mojang'ın yapmış olduğu açıklandı.

     Şimdi de küfürlü bir isim koymuş olan oyuncu, isim verilirken filtre koyulmasını Mojang'a önerdi ve cevap da aldı. Mojang filtrenin olduğunu fakat filtrenin yaratıcı kombinasyonları bazen çözemediğini belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler