"Minecraft, Son 10 Yılda Oynadığım En İyi Şey"

Minecraft fırtınasına siz de katılabilirsiniz.
20.03.2011 12:56 Levent Polater

 
    Oyun endüstrisinin en önemli isimlerinden biri olan Peter Molyneux'tan Minecraft'a büyük iltifat. Deneyimli yapımcı, Minecraft'ın son 10 yılda oynadığı en iyi şey olduğunu söyledi.
 
    Molyneux, IGN'ye verdiği röportajda, oyunun tek kişilik yapımcısı olan Markus Persson'ın eforlarını çok takdir ettiği söyledi:
 
    "Herşeyi tek başına yaptı ve bunun ilham alınası harika bir durum olduğunu söylüyorum. Yayıncıların basıkısına veya pazarlama organlarına ihtiyaç duymadı."
 
    Molyneux, geçtiğimiz günlerde hırsızlık mağduru olmuştu. Londra'da arabasından iPad'i, laptopu ve pasaportu çalınan dahî yapımcı, kendisine yardım edene 1000 Sterlin ödül vereceğini söylemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 3 Saat önce God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 4 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu 5 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda 5 Saat önce Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler