Minecraft: Story Mode'tan İlk Detaylar ve Video Geldi!

04.07.2015 14:22 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz sene duyurulan ve hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmayan Minecraft: Story Mode'tan ilk detaylar söz verildiği gibi Minecon etkinliğinde paylaşıldı. Telltale ve Mojang ortaklığıyla oyuncularla buluşacak bu yapımda Jesse adında bir karakteri yöneterek dünyanı kurtarmak için yola koyulacağız.
 
       Oyunda bir şeylerin ters gittiğini gören ekibimiz daha önce Ender Dragon'u öldüren  The Order of the Stone'u bulmak için yola koyulur. Bizim maceramız da bu şekilde başlıyor. Toplam 5 bölümden oluşan yapımda Nether, Farlands ve End gibi Minecraft hayranlarının yakından tanıyacağı pek çok diyarlarda yolculuğa çıkacağız. 

       Minecraft: Story Mode; PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, iOS ve Android için bu yıl içinde çıkışını yapacak. Oyun için yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft: Story Mode Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler