Minecraft Tarzı LEGO Oyunu LEGO Worlds Sürpriz Bir Şekilde Çıkış Yaptı

01.06.2015 18:57 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir afiş Minecarft'a benzer bir LEGO oyununun habercisi olmuştu. Serinin geliştirici ekip TT Games afişte adı geçen LEGO Worlds'ü duyurdu ve Steam Erken Erişim üzerinden oyunculara sundu.
 
         Oyunda bizlere verilen, LEGO'dan oluşan rastgele dünyaları dilediğimizce şekillendirecek ve bu dünyada keşiflere çıkacağız. Oyun için yayınlanan duyuru videosundan da görebileceğimiz gibi oyunda yapabileceğimiz pek çok şey bulunuyor. Bunun yanında karakterimizi de özelleştirebileceğiz.
 
      LEGO Worlds'ü Steam üzerinden 24 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Oyunun duyuru videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Worlds Platformlar: PC Geliştirici: TT Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler