Minecraft, Wii U ve 3DS'e Gelebilir

10.07.2015 23:26 Tunahan Başol


     Oyun dünyasının en popüler markalarından bir tanesi olan Minecraft, PC'den konsollara, el konsollarından mobil platformlara kadar hemen her platformda bulunuyor. Ancak oyun nedense Nintendo platformlarında boy göstermedi. Mojang COO'su Vu Bui, son açıklamasında Minecraft'ın bir gün Nintendo konsollarına gelebileceğini söyledi.
 
"Her oyuncu için her an oynanabilir olmaya devam etmek istiyoruz ve bu da yeni platformlarda olmak anlamına geliyor. Çünkü herkes farklı bir şey kullanıyor. Hiçbir zaman oyunu niçin Wii U ve 3DS'e çıkarmadığımız hakkında bir neden duymadım. Sadece henüz olmadı."
 
     Açıklamalar oyunun bir gün Nintendo platformlarına çıkacağını işaret ediyor. Ancak önümüzdeki sene Nintendo'nun yeni konsolunu göstermesi beklenirken Minecraft, Wii U'ya gelir mi, bilinmez.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler