Minecraft: Windows 10 Edition İçerik Bakımından Zenginleşmeye Devam Ediyor

20.11.2015 18:08 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi Minecraft'ın Windows 10 sürümü, oyunun PC'deki normal sürümünden farklı. Özellikler bakımından biraz eksik olan Minecraft: Windows 10 Edition için yeni bir güncelleme yayınlandı.
 
      Yayınlanan güncellemeyle birlikte oyunun Windows 10 sürümüne kızıltaş içerikleri, yeni çöl tapınağı, dört farklı tavşan türü oyuna eklendi. Bu yeni içeriklerin yanında yeni biomelar ve karakter skinlerinin de Windows 10 sürümünde bulunduğunu belirtelim.
 
       Zamanla, PC'deki normal Minecraft ile aynı seviyeye gelecek yapımı Microsoft mağazası üzerinden 23,25 TL'ye satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler