Minecraft Xbox 360'ta Çok Eğlenceli (Video)

Eğlencede sınır yok
19.11.2011 11:38 Alkan Adakaner

      Minecraft'ın PC sürümünün 4 milyondan fazla sattığını daha önceki haberlerimizde duyurmuştuk. iOS platformlarında da çıkışını gerçekleştiren bu oyun 2012 baharında Xbox 360'ta boy gösterecek.
 
     Geliştirici ekip de Xbox 360'ta boy göstermeye hazırlanan oyunun bu sürümü için bit tanıtım videosu yayınladı. Bu videoyu izlediğinizde ne kadar eğlenceli bir oyunun bizi beklediğini anlayacaksınız. Baksanıza oyunun geliştiricileri ne kadar eğleniyor.
 
     PC'de büyük ilgi gören oyun bakalım Xbox 360 kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacak? Özellikle aşağıdaki videoyu izledikten sonra bu eğlenceye eminim onlar da ortak olmak isteyeceklerdir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler