Minecraft Yapımcısından Psychonauts'a Yardım Eli

08.02.2012 00:11 Samet Konuksal


     Basit kodlamalarla hayata geçirdiği Minecraft ile birlikte adeta hayatı değişen Markus Persson(Notch), oyun dünyasının önemli isimlerinden Tim Schafer'in yayıncı bulamadığı projesine yardım eli uzattı.
 
     Twitter üzerinden Tim Schafer'a Psychonauts 2 projesi adına "Haydi Psychonauts'u hayata geçirelim." şeklinde bir yazı gönderen Notch, bu durumun ciddiliğini sorgulayan hayran Tweet'lerine de "Ben ciddiyim." şeklinde bir cevapta bulundu.
 
     Daha sonra Tim Schafer'in başında bulunduğu Double Fine stüdyolarına ulaşan Giant Bomb sitesine ise Double Fine sözcüsü, "Tim ve Markus şuanda konuşma sürecindeler. Nelerin olabileceğini kim bilebilir?" şeklinde bir cevap verdi.
 
     Tim Schafer'in dağıtımcılardan yakındığı habere buradan ulaşabilirsiniz. Nelerin olacağını büyük merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler