Minecraft Yapımcısının Yeni Oyunu

02.03.2011 13:00 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz sene daha çıkmadan popülerliği kat kat artan Minecraft'ın ardından yeni bir oyun daha duyuruldu. Projeden sorumlu olan Marcus 'Notch' Persson, Scrolls ismindeki yeni yapımın bu sene içerisinde PC ve Mac için çıkacağını açıkladı.
 
     GDC'de yapılan tanıtımda Persson, kendisi çıkarak duyuruyu yaptı. Oyunun web sitesi de açıldı ve ufak da olsa ilk ayrıntılar verildi.
 
     Scrolls, savaş alanında rakiplerinizi yıkıma uğratmaya çalışacağınız ve bolca büyü kullanacağınız bir strateji oyunu olacak. Klasik strateji oyunları gibi değil fakat kart oyunları ve masaüstü oyunlarının bir karışımı olacak. Magic: The Gathering tarzında kartlar ile şansın ve taktik oynanışın ön plana çıktığı bir oynanışa sahip olacak. Minecraft ile isim yapan Mojang, Scrolls ile kendine yeni bir oyuncu kitlesi yaratacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scrolls Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 0 Sn önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler