Minecraft'a Karakter Yaratma Seçeneği Geliyor

20.09.2019 17:01 Özgür Eroğlu

 
Minecraft'a uzun yıllar sonra sonunda karakter yaratma seçeneği geliyor. Artık karakterin saçını, vücut tipini ve hatta aksesuarlara kadar dilediğiniz gibi değiştirebileceksiniz.
 
1.13.0.15 güncellemesine göre karakter yaratma seçeneği betası şu anda hazır. Bu güncelleme ile artık karakterlerinizi kendinize göre değiştirebileceksiniz. Sırt çantaları, sırtınızda düz bir doku parçası gibi değil gerçek bir sırt çantası gibi görünecek. Karakterlerinizin denizkızı kuyruğu bile olabilir. Ve sonunda karakterin boyunu da değiştirebilirsiniz. Ancak bazı aksesuarları satın almanız gerekebilir, yine de ücretsiz olanlar da gayet güzel gözüküyor.
 
Geleneksel kostümleri kullanmak isteyenler için bu özellik değiştirilmemiş. Karakterinizi profilinizden şekillendirebilirsiniz. Şu an için sadece Xbox One, PC ve Android için geçerli, ancak beta sürümü bittiğinde diğer platformlara da gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler