Minecraft'a Mass Effect Paketi Geliyor

26.02.2020 12:11 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının son döneminin en popüler ve önemli oyunlarından biri olan Minecraft’a yeni bir paket geliyor. Paketin konsepti ise yine oyun dünyasının önemli ve başarılı yapımlarından “Mass Effect”.

Oyuncular bu paket ile birlikte Komutan Shephard, Liara, Illusive Man ve Garrus gibi ikonik Mass Effect karakterleri de dahil olmak üzere, 36 farklı kostüme sahip olacak. Ayrıca pakete özel dokular, Mass Effect temalı arayüz ve soundtrackler de pakete dahil olacak.

Buraya tıklayarak pakete dair daha fazla detaya ve görsellere ulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak da paketi edinebilrisiniz. Mass Effect paketi ile ilgili videoyu ve tanıtım Tweet’ini de aşağıda bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 8 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler