Minecraft'ın Bestecisi 0x10C için Bestelediği Parçaları Paylaştı

19.09.2014 02:33 Ömür Gencer


       Minecraft'ın yapımcısı Markus Persson'ın başka bir açık dünya projesi olan 0x10C'nin yapımı 2013'ün başlarında durmuştu. 2013 yılının Ağustos ayında ise Persson projeyi tamamen terk ettiğini duyurmuştu. Minecraft'ın bestecisi Daniel Rosenfeld geçtiğimiz günlerde 0x10C için bestelediği parçaları oyuncularla paylaştı.
 
       Şu ana kadar sadece iki kısa parça paylaşılmış olsa da bu parçaların oldukça kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında besteci, verdiği bir röportajda Markus Persson'un ayrılmasını şu sözlerle yorumladı: "Harika bir gün geçirirken tanımadığın biri Twitter'dan size bu gezegenin başına gelmiş olan en kötü şey olduğunuzu söyler ve siz de gününüzün geri kalanını bu kişiyi düşünerek geçirirsiniz ya. Belki gerçekten berbat birisinizdir ve henüz farkına varamamışsınızdır. Bu his Markus'a da oldu fakat iki milyon kat daha fazlası.
 
      Bahsettiğimiz parçaları buradan dinleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
0x10c Platformlar: PC Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler