Minecraft'ın Geliri 80 Milyon Doları Aştı

24.03.2012 19:06 Samet Konuksal


     Tek kişilik 'büyük' bir ekipten çıkan Minecraft, adeta oyun endüstrisine ders vermeye devam ediyor. Minecraft, işin ne grafikte, ne de platform çeşitliliğinde olduğunu elde ettiği gelirle birlikte gösteriyor!
 
     Financial Times'ın raporunda belirtilenlere göre Minecraft'ın sadece PC platformu üzerindeki satışları, 5 milyonu aştı. 2010 Ekim'inden beri satışta kalan Minecraft'tan gelen gelir ise 80 milyon doları aşmış durumda. 
 
     Konuyla ilgili açıklama yapan Mojang'dan Carl Manneh, oyun satışlarının haricinde ekstra eşyalardan(tişört vs.) elde edilen gelirin 1 milyon doların üstünde olduğunu, Minecraft'ın sadece yazılım sektörüyle sınırlı kalmadığını açıkladı. Carl Manneh, bir çok 'üst kıdemli' Hollywood yapımcısının kendilerine Minecraft'la ilgili film konusunda geldiğini de ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 33 Sn önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 18 Dk önce The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler