Minecraft'ın PS4 ve Xbox One Sürümü Yakında Piyasadaki Yerini Alacak

02.09.2014 11:57 Tayfun Kumaş

 
    Hatırlarsanız oyunun PS4 sürümü test aşamasından geçememişti ve Sony oyunu 4J Studios'a geri yollamıştı. Son düzenlemelerden ve yeniliklerden sonra oyun tekrardan test aşamasına geldi. O günden itibaren Minecraft'ın PS4, Xbox One ve PS Vita sürümünü halen belirsizliğini koruyordu.

    4J Studios'tan gelen son Tweet'lere göre; oyunun PS4 sürümü yeniden test aşamasına girdi. Oyunun Xbox One sürümü ise son kez teste girdi. Oyunun PS Vita sürümü halen geliştirilmeye devam ediyor.
 
    Oyunlar testten geçtikten sonra Minecraft: PS4 Edition ve Minecraft: Xbox One Edition için çıkış tarihinin duyurulması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 11 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 32 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler