Minecraft'ın Xbox One Sürümü Test için Microsoft'a Gönderildi

30.08.2014 15:41 Ömür Gencer


      Oyun dünyasında büyük etkisi olan Minecraft bildiğiniz gibi yeni nesil konsollar ve PlayStation Vita için gelmeye hazırlanıyor. Daha önce oyunun PlayStation 4 sürümünün test aşaması için Sony'ye gönderildiğini sizlere aktarmıştık. Oyunu konsollara port eden firma 4J Studios şimdide Minecraft'ın Xbox One sürümünü Microsoft'a yolladığını duyurdu.
 
      Eğer Microsoft oyunda konsolu etkileyecek sorun veya hatalı içerik bulmaz ve oyunu onaylarsa Minecraft, Xbox Game Store'daki yerini alır. Hatırlarsanız oyunun PlayStation 4 sürümü Sony'ye gönderildiğinde oyunda hatalar bulundu ve oyunun çıkış tarihi ertelendi. Bakalım Microsoft, Minecraft'ın Xbox One sürümünü onaylayacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler