Minecraft'nın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bir kere başlandı mı bırakılamıyan oyunlardan biri kategorisine girmeyi kesinlikle Minecraft hak ediyor.
08.04.2011 02:19 Levent Polater


     Mojang'tan yeni yama için çıkış tarihi beklerken az önce oyunun resmi çıkış tarihinin açıklandığı bilgisini aldık. Sonunda Minecraft'ın resmi çıkışı belli oldu.
 
    Oyunun yaratıcısı Markus "Notch" Persson, kendi blogunda yaptığı açıklamayla oyunun 11 Kasım'da -evet Skyrim ile aynı günde- çıkacağını açıkladı.

    Peki bu şu anki oyuncular için ne anlama geliyor? Pek bir şey değil. Oyunun tam sürümünün şu anki sürümünden pek bir farkı olamayacak, arada gelecek yamalar ile eklenecek yeni özellikleri saymazsak.
 
    Notch, ayrıca oyunun resmi çıkışını yaptıktan sonra yeni güncellemeler ile yeni özelliklere kavuşacağı müjdesini verdi. 2 milyondan fazla kişinin oynadığı Minecraft'ın 33 milyon gelir topladığı belirtilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler