Mini Ninjas'ın Devam Oyunu Geliyor

Mini Ninjas'ın popüler bir seri olma potansiyeli yüksek
10.03.2012 10:43 Alkan Adakaner

 
      İlk oyunuyla beğeni toplayan Mini Ninjas'tan uzun süredir haber alamıyorduk. Square Enix bu oyunun devamı için sonunda harekete geçmiş gibi görünüyor. Oyunun yeni marka ve isim haklarının alınması da bunun kanıtı.
 
      Square Enix "Mini Ninjas: Hiro’s Adventure" adının isim haklarını satın aldı. Bunun yanı sıra minininjahirosadventure.com adresinin de alan hakkını aldı. Bundan çıkarılabilecek tek anlam yeni oyunun yolda olduğu diyebiliriz.
 
      Umarız Square Enix en az ilk Mini Ninjas oyununun kalitesinde ve şirinliğinde bir yapımla karşımıza çıkar; çünkü ilk oyun oldukça eğlenceliydi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mini Ninjas Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler