Mistwalker'ın Yeni Projesi Bitmek Üzere

Mistwalker; Blue Dragon ile bekleneni pekte veremesede, Lost Odyssey oldukça başarılı bir RPG oyununu bizlere sunmuştu.
17.10.2009 12:23 Talha Aynacı

    Square Enix'ten ayrıldıktan sonra Microsoft'un finansal desteğini arkasına alarak Mistwalker adı altında yeni oyunlar geliştirmeye başlayan Sakaguchi ve ekibinin yeni bir projesi ortaya çıktı.
 
    Blue Dragon, Lost Odyssey  ve ASH: Archaic Sealed Heat gibi oyunların yapımcılığını üstlenen Mistwalker'ın yeni projesi; başkan Sakaguchi'nin güncellediği blogunda verdiği kısa bilgi ile ortaya çıktı;
 
" Yeni bir proje üzerine yoğun çalışıyorum. Şu anda bitirme aşamasına geldik. Ne olursa olsun, ortaya iyi birşey çıkaracağım."
 
    Proje hakkında daha önce sızmış herhangi bir haber veya ipucu yer almıyor. Ancak yapımının son aşamalarına gelinen oyun hakkında bilgileri ve görselleri yakın zamanda elde etmemiz muhtemel görünüyor.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 47 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler