Miyamoto, Hamburger Yerken Super Mario Run Oynanabildiğini Gösterdi

13.09.2016 04:13 Gazali Çetinkaya

   Shigeru Miyamoto, 7 Eylül akşamı Apple'ın lansmanında sürpriz bir şekilde sahneye çıkıp iPhone ve iPad için yeni bir Super Mario oyunu duyurmuştu. Duyuru esnasında da oyunu tanıtan Shigeru Miyamoto, Super Mario Run'ın tek elle oynanabildiğini belirtmek amacıyla ister metroda tutunurken, ister hamburger yerken ister de elma yerken oynayabilirsiniz demişti.
 
   Nintendo da twitter üzerinden bunu göstermek için bir video paylaştı ve Shigeru Miyamoto videoda Super Mario Run'ı oynarken hem ağırlık kaldırdı, hem arkadaşıyla tokalaştı hem de hamburger yedi. İyi seyirler.
 
 

 
   Super Mario Run, 2016 Aralık ayında çıkış yapacak. 2 boyutlu platform oyunu olarak gelecek oyunun kontrolleri ise Shigeru Miyamoto'nun da belirttiği üzere oldukça basit. Ekrana bir kere dokunduğumuzda Mario sıçrıyor, eğer biraz basılı tutarsak daha da yukarı sıçrıyor. 
 
   Super Mario Run, karşımıza 3 mod ile çıkacak. İlki standart olarak bölümleri tamamlamaya ve bayrağa ulaşmaya çalıştığımız mod. İkincisi diğer oyuncular ile birlikte bölümlerde mücadeleye girebileceğimiz bir mod. Sonuncusu ise ilk iki modda kazandığımız altınlar ile kendi mantar krallığımızı (Mushroom Kingdom) yaratabileceğimiz bir mod.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Run Platformlar: Mobil Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 19 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler